Kapustovo – medový Fresh šalát

Svieži a ľahký šalát, ktorý v sebe spojí sladučkú chuť medu a jemne pikantnú chuť horčice, pričom korenie od Davídka dodá tomuto jedlu ten správny šmrnc !

Potrebujeme

pol hlávky bielej kapusty

2 lyžice octu balsamico

2 lyžice dijonskej horčice

7 lyžíc olivového oleja

3 lyžice tekutého medu (napr. púpavový)

1/2 kg kuracích pŕs

1 lyžica korenia Fresh Grill alebo koriander

štvrť kocky masla

Nakupuj suroviny na tento recept na našom E-shope

Postup

Kapustu si nasekajte v robote alebo nakrájajte nožom na tenké pásiky a osoľte.
Ďalej si pripravte zálievku. Všetky ingrediencie dajte do fľaše s viečkom (napr. od výživy) a riadne pretrepte.
Na záver si pripravíte mäso. Nakrájajte ho na rezančeky a osmažte na kvapke oleja. Kým sa mäso prepečie, tak si rozpustíte maslo a zmiešate s korením Fresh Grill. Akonáhle je mäso hotové, potriete ho bylinkovým maslom a osolíte.
Teraz si všetko pekne naservírujete. Na šalát naukladáte kuracie kúsky, zalejete zálievkou a dozdobíte napríklad vetvičkou kôpru a jedlou kvetinou

Prajeme vám dobrú chuť!